Защо сватбена агенция?

Всеки човек с помоща на няколко приятели, много свободно време, добри идеи и достатъчно търпение, може да премине успешно по дългия път на организирането на своята сватба, такава, каквато си я е представял в мечтите си. С какво може да Ви помогне една сватбена агенция и хората, които стоят зад нея:

Изготвяне на индивидуален проект за аранжиране и декорация на вашата сватба и цялостното му изпълнение

Аранжирането на едно сватбено събитие винаги е предизвикателство. То зависи изключително много от мястото, където ще се състои и често определя цветовите и стилови решения, които трябва да се вземат. Ако искате да сте по-различни, а споменът за вашата сватба дълго да вълнува вашите приятели и близки, вие може да направите избор в пъстрата палитрата от цветове и материи, които можем да ви предложим.

Изготвяне на вашият сватбен бюджет

При организирането на вашата сватба ви предстои не само избирането на ритуална зала, храм за светото венчание, локация за сватбеното тържество, закупуването на сватбена рокля, сватбени халки и още много неща, необходими за големият ден, но и вземане на важни решения. В процеса на дългото обикаляне и преди да започнете да пазарувате, трябва да сте изготвили вашият индивидуален сватбен бюджет, защото всяка една мечта е задължително част от него.

Оптималният брой асистенти за едно сватбено събитие

Дори и да нямате аранжировки по масите в ресторанта, цветя, балони, калъфи по столовете или много други аксесоари свързани с тематичното й оформление, вие положително ще се нуждаете от асистенти, които да отговарят за хода и последователността на всички детайли, с които е изпълнен един сватбен ден. Разбира се, можете да възложите всичко това на приятели и роднини, но сме сигурни, че бихте искали те да се забавляват заедно с вас на този тъй специален ден. Това е вашият ден и място за грешки няма!

Много хора – един екип

Изборът на фотографи, видеооператори, ди джеи, декоратори, сладкари и флористи е много голям в „морето” от услуги. Да направите правилния избор е доста трудно, предвид, че вие не познавате хората, които ще наемете. За да протече сватбеният ви ден така, както сте го планирали, са необходими специалисти, които не само са добри в това което правят, но и умеят да реагират на създали се ситуации, да работят в екип, в който знаят, че винаги могат да разчитат един на друг.

И още:

огранизиране на
- фирмени партита
- кръщенета
- рожденни дни за големи и
- детски рожденни дни
- нестандартни предложения за брак
- годежи
- изненада за първата брачна нощ
- меден месец
- годишнини от сватби

Ако имате идеи – ние сме отворени за тях!
Ако нямате представа каква, но искате изненада – доверете ни се!